Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Voľby po 22 rokoch rozhodnú o zásadnom smerovaní Slovenska

Otázka je, či sa necháme ďalej ohlupovať, zvolíme si a budeme tolerovať a trpieť rozkrádanie, korupciu a veľmi ťažkú vymožiteľnosť práva najmä u obyčajných ľudí, alebo si uvedomíme, že my voliči sme pánmi situácie a rozhodneme sa konečne rázne v náš prospech? To je na každom z nás. Ak budete čítať tieto riadky, možno si poviete, ako to už býva zvykom, niekto ho za to platí.

Pre mňa nie su rozhodujúce mená, ale skutky. Osobne ma uráža, ak sa politik vystatuje len preto, že vie krasorečniť a pritom si myslí, ako ma ľahko ohlupuje. Žiaľ, takto sa vyvíja situácia v celej Európe. Preto je dôležité s tým konečne seknúť aj za cenu dočasných strát v presvedčení, že v budúcnosti pri zastavení korupcie a rozkrádania sa nám tieto straty mnohonásobne vrátia, pretože, ako bolo preukázané vyššie, tie straty su obrovské.

Denne sa rozprávam s mnohými obyčajnými ľuďmi, ktorí chcú rezignovať. Nechcú ísť voliť, lebo vraj sa nič nezmení. To považujem za najhoršie riešenie. Preto som sa z vlastnej vôle rozhodol napísať tento príspevok, aby som mohol poslúžiť tým, ktorí to budú chcieť. Nikomu nič nevnucujem. Každý jeden z nás si vzájomne ovplyvňujeme našu budúcnosť. Preto mi nie je ľúto času, ktorý strávim písaním tohto môjho pohľadu. Snažím sa ho podložiť len argumentami a osobnými skúsenosťami vrcholového manažéra z oblasti ekonomiky a riadenia a vedenia ľudí. Navyše sa v príspevku, ako si určite všimnete, prejavuje aj moja pamäť či nezabúdanie. Určite ste si mnohí všimli, že sa politici vo svojom konaní a rozprávaní chovajú tak, akoby nám občanom zlyhávala pamäť. Pokiaľ by si to nemysleli, určite by nekonali a nehovorili tak, ako pri rôznych príležitostiach hovoria a konajú, akoby boli vždy inými ľuďmi. Preto považujem pre naše rozhodovanie za veľmi dôležité nezabúdať. To, čo sa udialo sa už nedá zmeniť, ale hodnotiť sa dá podľa toho, čo je dobré pre nás občanov. Podľa môjho osobného presvedčenia, dobré je to, čo je ekonomické a je teda pre nás občanov finančne výhodné, život uľahčujúce a nie krasorečniaco odrozprávané a zásadne odlišné od reálnej skutočnosti.

http://www.pravoaspravodlivost.sk

http://www.facebook.com/STRANAPRAVOASPRAVODLIVOST

Redakcia novín Právo A Spravodlivosť
Nitrianska 119
940 01 Nové Zámky
0911122441
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Naše myšlienky

  • Vrátiť dôveru politike,
    politikom a spoločne
    s každým, kto prejaví
    záujem spolupodieľať sa
    na riadení veci verejných.
    Znížiť mieru nespravodlivosti,
    ktorú pociťujú jednotlivci.
    Zabezpečiť nasledujúcim
    generáciám perspektívu.

Niečo

Niečo